15.10.2014

Voi pillu.

Kokeilin parisuhdetta.

Siis sellaista, missä seurustellaan vaan yhden ihmisen kanssa ja ei käydä nussimassa muita. Oli aika mieletöntä. Toki yritin ehdottaa, sillei ihan kauniisti, että jos vähän nussittais muitakin, mutta toiselle osapuolelle tämä ei käynyt, vaikka se sitten kävikin nussimassa muita. Ei se mua haitannut. En ole sinänsä ymmärtänyt ikinä, että mikä siinä pettämisessä on sitten niin hirveää. Toki, jos sovitaan jotain, niin kyllähän se luottamus menee, jos ei leikitä samoilla säännöillä, mutta ei se seksin harrastaminen ollut se ongelma.

Sitä leikkiä ei kauaa kestänyt. Onneksi. Jälkeenpäin ajateltuna, oon ollut itse asiassa aika tyytyväinen, koska tuli ikävä sinkkuilua. Eron jälkeen tein näyttävän comebackin tinderiin, grindriin, vaihdoin parisuhde statuksen qruiseriin ja jatkoin pokaamista. Näyttävä comeback ei kuitenkaan onnistunut, koska mun markkina-arvo on nyt jostain syystä laskenut. En ymmärrä miksi.

Pääsin taas panemaan. Satunnaisesti, ketä huvitti ja ei tarvinnut vaihtaa puhelin numeroita. Eräänä sunnuntai-iltana otin luokseni yhden pojan. Tein lettuja, koska tinderissä olin niin luvannut. Syötiin letut ja alettiin panemaan. Pantiin aamu neljään asti. Oli mieletöntä. Aamulla menin luennolle nukkumaan ja valitin luokkatovereille kovaan ääneen, etten enää ikinä harrasta lakanaurheilua niin myöhään, jos aamulla on luento. Olisin mieluusti pannut toistekin, mutta tämä ei sitten pojalle kelvannut. Noh ei sitten.

Pari viikonloppua tämän jälkeen heräsin hirviön vierestä. Ei sellaisen "kaunotar ja hirviö" -hirviön vierestä, missä hirviön sisältä paljastuukin komea satujen prinssi, vaan ihan oikeasti aamulla vitutti ja mietin missä ollaan ja miten helvetissä täältä pääsee pois. Kamalinta tässä tilanteessa oli se,että ns. "hirviö" oli keittänyt kahvia ja kohteliaana nuorena miehenä minä join kahvin. Päätä jomotti ja mietin, et onneksi ei pantu kunnolla ja onneksi olin sammunut. Onneksi pääsin livistämään hyvin nopeasti.

Pari viikkoa sitten tapasin yhden pojan. Se kiinnostui musta ja mä tavallaan siitä. Olihan se ihan mukava, ulkonäkö oli semmonen 7½, mut ainakin korvien välistä löytyi muutakin, kun kyrpä ja mällit. Siinä sitten käytiin muutaman kerran ulkona ja sovittiin sitten, että aletaan tapailla.

Tapailla. Miten vitussa tapaillaan? Kyllähän mä olin ihmisiä tavannut, nähnyt ja käynyt ihan treffeillä, mutta tässä oli nyt virallinen sopimus tapailusta. Soitin seuraavana päivänä ystävälleni ja kysäisin, että mitä tässä tapahtuu. Ilmeisesti, tässä välissä ei saa panna muita, eikä panna keskenään. Siis häh, kyllähän se auto pitää koeajaa ennen kuin sen ostaa? Ilmeisesti pointti onkin siinä, että se seksi on nyt se viimeinen askel ennen parisuhdetta.

Jahas, eli nyt ois vissiin tarkotus istua jalat ristissä Jeesus mielessä siihen asti, että pannaan. No odotellaan sitä sitten. Saa nähä miten käy.

Ainiin, sain kommentin. Siis joku lukee tätä. Hienoa. Kommentoikaa lisää! Lupaan olla aktiivisempi! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti