20.10.2014

Strong independet black woman

*otsikon ei ole tarkoitus olla missään tapauksessa tai yhteydessä rasistinen. Se on sanonta, joten paheksujat paheksuu. hahstag.

Oli perjantai-ilta. Olin siivonnut kämpän pidemmän kaavan kautta, sheivannut itseni ja valmistellut itseni mahdollisimman komeaksi. Ajoin tukkani säädylliseen mittaan, sheivasin pallit ja siistin munakarvat nätiksi ja ajoin vielä perskarvatkin pois, jos vaikka jonkun tekisi mieli rimmailla. My body was ready.

Otin puhelimen käteen ja kirjoitin viestin. Olin odottanut edellisestä viestistä sopivan aikaa, jotta kanssa pelaajalle ei tulisi olo siitä, että olisin jotenkin yli-innokas tai hänen armoillaan. Muotoilin lyhyttä lausettani pitkään, jotta vaikuttaisin sopivan tylyltä, mutta samalla hieman viekkaalta.

"Joo, oon siivonnu koko kämpän ja nyt vietän yksin koti-iltaa. Aika tylsää tosin."

Viestini oli mielestäni täysin selvä. Tule tänne, ota minut, mielellään takaapäin ja sitten ollaan onnellisia. Luultavasti hra. kuudesti laukeava ei jää yöksi, tuskin edes suostuu panemaan, kun hän haluaa odottaa oikeaa hetkeä, mitä en ole vieläkään ymmärtänyt, mutta ainakin jos yllätys tuleekin eteeni, niin onpahan säädyllisen näköinen vartalo.

Odotin vastausta hetken aikaa. Sain yhden ":)" -hymiön. Totesin, että voi helvetti, avasin pornot, runkkasin, laukesin ja totesin valmistautumisen olleen turhaa. Yritin valehdella itselleni uskottavasti, että vapaailta yksin kotona tekisi hyvää, varsinkin, kun seuraavan päivänä olisi kuitenkin duunia.

Meni kaksi tuntia. Tässä välissä olin kävellyt lähikauppaan ja ostanut kahdeksan pakkauksen karhunpentuja, siis lauantai-iltaa varten tietenkin, mutta olin kuitenkin päättänyt avata niistä ensimmäisen. Sen juotuani avasin toisen vaihdoin soittolistaltani soimaan Beyoncen ja makasin x-asennossa lattialla.

Kuudesti laukeavasta ei ollut kuulunut mitään koko illan aikana. Sen sijaan edellisessä kirjoituksessa mainitsemasta koiran pennusta oli tullut elämääni varsinainen riesa. Oikeastaan, ei edes riesa, pentu piristi mua ja mun oloa, jos sellaiselle oli tarvetta ja jollain kierolla tapaa nautin siitä huomiosta, jonka pennulta sain.

Bissen loputtua päätin kerätä itseni. Katselin youtubesta kissa-videoita, vaikka vihaan kissoja ja totesin, ettei pohjalta voi enää päästä, kuin ylöspäin. Sovin lauantai-illalle baarireissun kaverin kanssa ja sunnuntai-aamuna heräsin vieraalta paikkakunnalta. En ollut edes pannut, mikä osoittautui hyväksi asiaksi ja kotiin pääseminen oli taas hyvin vaikeaa olotilasta ja sijainnista riippuen.

Sunnuntai-illan makasin siis darrassa sohvalla sänki kutittaen persettä. Pohdin vakavasti, jos säästäisinkin itseäni avioliittoon ja viiniä joisin vain kirkossa ehtoollisen verran. Tai sitten ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti